Основни ястия
Изготвяме менюто си сезонно, каквато е и основата на японската кулинария.
Ферментирала леща темпе с пресен спанак, сусам и сатай сос (250 г)..
ДобавиХрупкаво пилешко филе от ферма „Sunny Farm“, с. Абланица, с якинику сос - 270 г..
ДобавиДомашно приготвен бадемов бриош с говеждо месо Waguy от ферма „Santa Rosalia“, Испания, приготвено с..
ДобавиПоширан стек от фагри размер 1+ в студено пресован зехтин с еспума от маслен сос и чипс от батат (22..
ДобавиОктопод “Japan Quality” от акваторията на Гибралтар, кус-кус със сушени плодове и бадеми, пюре..
ДобавиАгнешки котлети от порода “Аваси“, ферма “Омая“, с. Дивля, България, мариновани в букет от подправки..
ДобавиЯкитори шишчета от бузи и яка от диво-уловена Atlantic Bluefin риба тон (300 г)..
ДобавиСтек от телешко филе с домашен сос „Чимичури“, батат и броколи романеско - 250 г..
ДобавиСтек от Atlantic Bluefin риба тон, уловен по метода Алмадраба, приготвен на Beefer с гел от манго, б..
ДобавиФиле от черноморски калкан, зрял за 5 дни в Dry Ager със сос кафе де парис, едамаме и икура хайвер, ..
ДобавиПресен Канадски лобстер с удон нудли със спанак и черен хайвер от руска есетра - 900 г..
ДобавиПресен Канадски лобстер с удон нудли със спанак и черен хайвер от руска есетра - 1,25 кг..
Добави