Основни ястия
Изготвяме менюто си сезонно, каквато е и основата на японската кулинария.
Конфитиран фенел, удон нудли и сос от кисело мляко с хариса / тунизийски лют сос / (250 г)..
ДобавиХрупкаво пилешко филе от ферма „Sunny Farm“, с. Абланица, с якинику сос - 270 г..
ДобавиДомашно приготвен бадемов бриош с говеждо месо Waguy от ферма „Santa Rosalia“, Испания, приготвено с..
ДобавиПоширан стек от фагри размер 1+ в студено пресован зехтин с еспума от маслен сос и чипс от батат (22..
ДобавиСвинско бон филе от порода „Иберико“ – 100%, ферма „Beher”, Испания, приготвено на су-ви, с полента ..
ДобавиОктопод “Japan Quality” от акваторията на Гибралтар, приготвен на грил, с пюре, еспума и чипс ..
ДобавиСтек от телешко филе с домашен сос „Чимичури“, батат и броколи романеско - 250 г..
ДобавиАгнешки котлети от порода “Аваси“, ферма “Омая“, с. Дивля, България, мариновани в букет от подправки..
ДобавиСтек от атлантическа Bluefin риба тон, уловена по метода Алмадраба, приготвен на „Beefer”, със салат..
ДобавиФиле от пресен Черноморски калкан със зелен боб „Кения“, снежен грах и едамаме (300 г)..
ДобавиПресен Канадски лобстер с удон нудли със спанак и черен хайвер от руска есетра - 900 г..
ДобавиМорски език, приготвен с хвойна и печено масло, с малинови удон нудли и кейл - 230 лв / 1 кг..
ДобавиПресен Канадски лобстер с удон нудли със спанак и черен хайвер от руска есетра - 1,25 кг..
Добави