In the Presence of Caviar
JAZU представя: Какъв е вкусът на прецизността!
Вечер, в която всеки детайл е резултат от избор – на произход, текстура, характер.
Три ястия, изградени около безкомпромисни продукти.
Менюто е вдъхновено от най-деликатните вкусове на морето и земята – миди Сен Жак „Хокайдо“, Wagyu A5 от Miyazaki, селекция от сурова риба в авторски нигири сет.
Calvisius Caviar присъства във всяко ястие с решително и изискано присъствие, придавайки неповторим финален акцент.
Специална дегустация на висок клас хайвер - Calvisius Tradition Royal и Oscietra Royal – като фин жест към гостите.
Карпачо от миди Сен Жак „Хокайдо“
/Миди Сен Жак „Хокайдо“ и Calvisius Caviar Lingotto/
с чаша
Franciacorta “Saten”, Berlucchi 61, Италия
Авторски нигири сет
/Фагри, калмар, хамачи, риба тон, сьомга и Calvisius Caviar Traditional Prestige/
с чаша
Crémant de Loire Blanc de Blancs, Domaine Langlois, Франция
Тартар Wagyu
/Говеждо бон филе, порода Wagyu, с най-висока степен на мраморизация А5, префектура Miyazaki, Япония,
и Calvisius Caviar Traditional Prestige/
с чаша
Lungocosta Bolgheri, Caccia al Piano, 2022, Тоскана, Италия
Цена на куверт: 170лв.