English
Bulgarian
Категории
Специални събития
JAPANESE AFTERWORK в синьо И тази сряда /19.06/ от 19 до 20 часа - JAPANESE AFTERWORK @ JAZU ..
На 12.06 от 17 до 20 часа..
Неделя от 11 до 16 часа..
..
Веган десерт от черен и бял шоколад, микс от ядки, бисквита с лавандула, конфи от круша и филиран ба..
Юзу крем с лайм конфи, гел от лимон, меренг и хрупкава бисквита от натурален шоколад (150 г)..
Студена супа от краставици, авокадо, лайм, сирене от кашу и печено кашу (250 г)..
Филе от прясна скумрия, маринована в соев сос от смилянски боб, зряза за 24часа в Dry Ager, със соти..
Финансие с флан с компот и гел от ревен, в комбинация със сладолед от черен чесън и бисквита с ядки ..
Конфитиран фенел, удон нудли и сос от кисело мляко с хариса / тунизийски лют сос / (250 г)..
С прясно филе от черноморски калкан, шийтаке, шимеджи, рохко мариновано яйце, прясно приготвени раме..
Бон филе от свинско месо порода “Иберико 100%“, ферма “Beher”, Испания, полента с боровинки и сос от..
Октопод “Japan Quality” от акваторията на Гибралтар, приготвен на грил, с пюре, еспума и чипс ..
Агнешки котлети от порода “Аваси“, ферма “Омая“, с. Дивля, България, мариновани в букет от подправки..
Стек от телешко филе с домашен сос „Чимичури“, батат и броколи романеско - 250 г..
Стек от атлантическа Bluefin риба тон, уловена по метода Алмадраба, приготвен на „Beefer”, със салат..
Филе от пресен Черноморски калкан със зелен боб „Кения“, снежен грах и едамаме (300 г)..