Основни ястия
Изготвяме менюто си сезонно, каквато е и основата на японската кулинария.
Японски ориз Yutaka, водорасли комбу, катцобуши и сусам (220 г)..
ДобавиХрупкаво пилешко филе от ферма „Sunny Farm“, с. Абланица, с якинику сос - 270 г..
ДобавиМаринована сьомга в ароматен джинджифилов сос, пикантно киюри и уакаме (280 г)..
ДобавиДомашно приготвен бадемов бриош с говеждо месо Waguy от ферма „Santa Rosalia“, Испания, приготвено с..
ДобавиСвински ребра бавно готвени в продължение на 12 часа, с три вида азиатски пипер, пюре от тиква Хокай..
ДобавиПатешко магре приготвено на су-ви, с пюре от земна ябълка, конфитирани лешници и поширана круша с ша..
ДобавиПоширан стек от фагри в студено пресован зехтин със салца верде и пикантни оризови корали (220 г)..
ДобавиСтек от Bluefin риба тон, уловен по метода Алмадраба, с понзу-бюр блан сос и салца от манго (250 г)..
ДобавиПресен Канадски лобстер с удон нудли със спанак и черен хайвер от руска есетра - 900 г..
ДобавиПресен Канадски лобстер с удон нудли със спанак и черен хайвер от руска есетра - 1,25 кг..
Добави