Основни ястия
Изготвяме менюто си сезонно, каквато е и основата на японската кулинария.
Японски ориз Hakumaki, водорасли комбу, катцобуши и сусам (220 г)..
ДобавиХрупкаво пилешко филе от ферма „Sunny Farm“, с. Абланица, с якинику сос - 270 г..
ДобавиБузи от дива Atlantic Bluefin риба тон, мариновани в портокалов сос, с таханови тиквички (300 г)..
ДобавиДомашно приготвен бадемов бриош с говеждо месо Waguy от ферма „Santa Rosalia“, Испания, приготвено с..
ДобавиПоширан стек от фагри размер 1+ в студено пресован зехтин с еспума от маслен сос и чипс от батат (22..
ДобавиСвинско бон филе от порода „Иберико“ – 100%, ферма „Beher”, Испания, приготвено на су-ви, с мочи от ..
ДобавиПатешко магре, приготвено на су-ви, със стек от дайкон и сос от вишни (400 г)..
ДобавиСтек от Bluefin риба тон, уловен по метода Алмадраба, готвен на Beefer, с манго, нар и морски ..
ДобавиФиле от морски език, поширано в студено пресован зехтин, с броколини, икура хайвер и саке сос (300 г..
ДобавиПресен Канадски лобстер с удон нудли със спанак и черен хайвер от руска есетра - 900 г..
Добави