Специални събития

Japanese tea ceremony - CHAJI 茶事

Заповядайте на японска чаена церемония, с автентични прибори, японско месо Wagyu и възможността да се запознаете отблизо с този изящен древен ритуал.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Цена: 178 лева


Водени от любовта към културата и уникалността на преживяването, заедно с Криси Прахова, председател на "Урасенке Танкокай България", ще ви пренесем в Япония.

Специален гост на събитието ще бъде Н. Пр. Хироши Нарахира, посланик на Япония в България.

Каним ви на японска чаена церемония, с оригинални прибори, японско месо Wagyu и възможността да се запознаете отблизо с този изящен древен ритуал. Да попитате и да разберете какво всъщност е значението на всяка част от него. Тя не е просто ритуал, а кратък и ароматен прочит на цял един начин на живот. С внимание към детайла и красота във всичко заобикалящо ни.  Защото чаената церемония е почти тайнство. Всеки жест и всяка дума имат определено значение. И място. И смисъл. 

    

CHAJI е официално чаено събиране. 

Криси Прахова е единствената българка, която притежава сертификат за преподавател по чаена церемония - "шихан" и има изключителен принос за популяризиране на това традиционно японско изкуство сред всички слоеве на българското общество. 


Цена: 178 лева